cursuri de dans Bucurest, Scoala de dans Bucuresti, Wilmark Dance Academy

26 Martie este Ziua Internaționala a Epilepsiei

În fiecare an, din 2013, comunitatea latino și nu numai  se grupează pentru a susține Asociația pentru Dravet și Alte Epilepsii Rare și pentru a sărbători eroii care suferă de aceste boli .

Organizăm în fiecare an, impreunacu  Dna Adele Chirică, președintele Asociației pentru Dravet și Alte Epilepsii Rare și a lui Wilmark , președintele Asociației Române de dans, un eveniment  pentru a atrage atenția asupra acestei probleme și a face vizibilă comunitatea Dravet, atât în țară , cât și în străînătate.

Mai multe școli de dans ne-au încântat cu prezența , atât pe scenă , cât și pe ringul de dans, în diferite locate în care s-a organizat evenimentul.

Mergem împreună în acest demers sub deviza: EXISTĂ SPERANȚA!

Împreună suntem mai puternici!Împreună suntem auziți ! Împreună ajutăm!

An de an, școlile de dans importante din țară , ne-au fost alături în toate demersurile întreprinse de noi, fie mergând la televiziune pentru show-uri matinale, fie care promovare a evenimentului, fie că prezența în eveniment, unde ne-au încântat mereu cu dansuri minunate.

Totul a fost posibil, datorită oamenilor frumoși, cu suflet mare, care empatizează și știu că oamenii au nevoie de oameni pentru a fi fericiți. Uneori o îmbrățișare caldă, un zâmbet, sau pur și simplu prezența într-un anume loc, e suficientă pentru a crea MINUNE.

Școlile de dans care ne-au stat alături în această ediție: Wilmark Dance Academy ( București ), iDance  (București), Art for You Dance School (București), Mania Latină (București), Latin Dance (București), Live to Dance (București), Ginga (București), Silver Dance Studio (București), Salsa Best Kids (București), Dance Prestige (București), Best Dance Studio (București), Happy Star – Club Sportiv (București), Loredana Dance (București), Obba Dance (București), AF-România, Salsa Factory, ProDance Constanța, Bachata feeling ( Satu Mare),

ARTIȘTI: Betty Stroe, Wilmark, George Dice, Prezentator: WILMARK DJ: Marius Cristian Evenimentul este organizat la inițiativa Dnei . Adele Chirică, președinte al Asociației pentru Dravet și Alte Epilepsii Rare

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *