CURSURI DE DANS

Experiența WDA

Mă bucur că citești aceste rânduri! De când am venit în România am simțit nevoia de a crea o școală de dans și așa s-a născut Wilmark Dance Academy, nu numai pentru că România este un popor latin, ci pentru că mi-am dat seama că asta este chemarea mea,
să facem oamenii fericiți, prin dans!

cursuri de dans Bucurest, Scoala de dans Bucuresti, Wilmark Dance Academy

Ce trebuie sa stii?

Vreau să cunoști comunitatea latino din lume, vreau să mergem la cluburile din Bucureșți și din țară, să călătorim cu trupa si cursanții la diverse festivaluri și congrese de dans din lume, să înțelegem și să învățăm ce înseamnă un dans autentic și variantele lor. Vreau să cunoaștem și să dansăm cu instructori naționali și internaționali, și de ce nu să urci pe scenă să susții un show sau să dansăm o săptămâna întreagă până dimineață!
Columbia, țară de unde vin, a fost ani la rând considerată cea mai fericită țară din lume; asta până când s-a introdus vectorul bani. În America Latină, oamenii, sunt pur și simplu fericiți și asta se vede mai ales atunci când dansează!

cursuri de dans Bucurest, Scoala de dans Bucuresti, Wilmark Dance Academy

CE ESTE DANSUL?

Posibilitate de a te descoperi pe mai multe planuri! Deși la prima vedere pare un sport, dansul este un exercițiu fizic, mental și emoțional. Exact așa! La cursul de dans nu vii doar că să-ți mișți corpul sau să îți consumi niște calori, vii să îți antrenezi mintea învățând mișcări noi, unele majore și alte fine, să ai de-a face cu memorie motora și conceptuală, să înveți un limbaj nou pentru a comunica cu tine, cu partenerul, cu echipa sau cu publicul. Dezvolți empatia, spiritul de echipă sau autostimă! Nu conteza că dansezi pentru tine, social sau în competiție! E alegerea ta pentru ce înveți să dansezi! Dar cu siguranță un lucru se va întâmpla : nu vei mai putea da înapoi! Vei deveni un om mai bun! Așa se întâmplă când ai contact cu arta! ​

CUM ESTE UN CURS DE DANS?

Am structurat cursurile pe module, fiecare modul are apx. 24 de ședințe repartizate pe durata a 3 luni. Îți recomand în prima zi să vii cu o îmbrăcăminte comodă, de la echipament sportiv până la blugi și tricou, însă să fi foarte atent la încălțăminte și vino cu o pereche de încălțări de schimb, astfel încât să nu aducem praful de afară în sală. Cel mai important aspect la încălțări este să NU alunece.

1. Megi la recepție și înscrie- te sau ștampilează-ți abonamentul
2. Mergi la vestiar și pregătește-te
3. Începem. Fiecare curs de dans începe cu o încălzire ușoară și exerciții de respirație, astfel încât să lăsăm grijile la ușa sălii de dans și să intrăm în stare de relaxare, gata de antrenament. Ulterior începem recapitularea, astfel încât să punem mintea la încercare și să ne reamintim cele învățate. Și acum să învățăm ceva nou! În funcție de stilul de dans ales, instructorul tău vă pregăți o coregrafie sau te vă învață pași de dans noi sau poate vă crea o combinație cu mișcările deja știute. Acest lucru se va întâmpla individual sau în cuplu, iar la final în funcție de durata cursului (50 min) e posibil să lucrăm un dans de grup sau follow me. După antrenament e bine să ai un tricou de schimb, mai ales iarna. În orice fel de dans este foarte importantă igienă, tinenem mult la aceste lucruri.

Curs de Bachata
Curs de Salsa
Curs de Kizomba
Cursuri Online
Valsul Mirilor

cursuri de dans Bucurest, Scoala de dans Bucuresti, Wilmark Dance Academy

AȘA NE DISTRĂM

Mă bucur că vrei să cunoști adevărata lume latino! Suntem prima școlă de dans latino din România, cursanții și instructorii noștri au cele mai multe titluri la activ, în palmares, iar în luna august suntem organizatorii celui mai frumos festival latino de dans, ROMÂNIA SALSA WEEK. Bine ai venit în lumea latino!

Va fi o experiență de neuitat! Bine ai venit la Wilmark Dance Academy!
Wilmark ​