CURSURI DE DANS ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Lecții De Dans Disponibile

NE-AM SPECIALIZAT ÎN DANSURI LATINOAMERICANE 

Dacă nu ți-ai făcut curaj până acum să intri într-o sală de dans sau pur și simplu vrei să scoți tot ceea ce  este mai bun din stilul tău preferat; fie el salsa, bachata sau kizomba,  înseamnă că ai ajuns la locul potrivit, noi iubim dansul 24/7.

vrei sa incerci?

Prea multe stiluri ?!

Cum să aleg stilul de dans?

Întrebarea este de fapt, ce muzică preferi? Iar după ce ai descoperit ce stil îți place, poti alege din urmatoarele cursuri de dans : Bachata, Salsa, Kizomba, sau multe altele. Intră în descrierile lor să afli mai mult despre fiecare stil de dans.

Avem  lista detaliată  pentru  fiecare   stil de dans pe care îl predăm la școală, tu ce alegi?

Instructori de dans

Cine sunt intructorii de dans?

cursuri de dans

Wilmark

Fondatorul WDA
Director Wilmark Dance Academy
M-am născut în frumoasa și îndepărtata Colombia, și mi-am dorit să aduc o parte din universul latino-american mai aproape de Romania prin ritmuri de salsa, bachata, cha cha, merengue și kizomba. Așa a luat naștere Wilmark Dance Academy - un proiect de suflet, construit din pasiune pentru dans și fericirea pe care doar el ne-o poate aduce în viață. Acum vreau să împărtăsesc cu tine magia, energia și veselia dansurilor latino. "Dansul mi-a schimbat viața și este modul în care am ales să trăiesc! Comunitatea latino este minunată, suntem o mare familie. Aici am simțit că pot să aduc fericire oamenilor și asta fac! Sunt coregraf, dansator, maestru în dansurile latino-americane și entertainer. Creez spectacole de dans și prin asta fac oamenii fericiți!”
cursuri de dans online

Sandra

Senior INSTRUCTOR
Campioană Naționala la Salsa
"Sunt Sandra și alături de mine vei face primii pași de salsa. Am 15 ani de dans în spate și am explorat diferite stiluri muzicale, de la street dance, la hip hop, dancehall și multe altele. M-am alăturat WILMARK DANCE ACADEMY în 2016. Atunci am înțeles cu adevărat muzica latino. Acum sunt campioană en-titre și urmează să reprezint România la cel mai prestigios concurs latino din lume - World Latin Dance Cup, Medellin, Colombia. Când am dansat pentru prima dată la Wilmark Dance Academy a fost dragoste la prima vedere. Mi-a schimbat cu adevărat viața. Simt că mi-am întâlnit cea de-a doua familie și ne-am bucura ca și tu să ni te alături.

VREI SĂ ȘTII...

Cum să ai un trup de invidiat?

Îmbină utilul cu plăcutul, lasă scuzele și fă-ți timp pentru tine, învață ceva nou și bucura-te de un corp tonifiat și distrează-te, participând la cursurile noastre de dans!

Caut cursuri de dans Bucuresti Scoala de dans Bucuresti
cursuri de dans Bucuresti Scoala de dans Bucuresti Wilmark Dance Academy

Testimoniale Wilmark Dance Academy

Ce spun clienții noștri?

cursuri de dans Bucuresti Scoala de dans Bucuresti
Curs de Bachata online

Ai ajuns până aici?!  Wooow

Probabil ești la fel de pasionat că și noi de dans. Avem un cadou pentru tine!

Cursul nostru online de Bachata conține mai multe lecții fundamentale pe care ar trebui să le cunoști, noi ti le facem cadou!

Ne vedem pe ringul de dans!

Galeria foto

Momentele Noastre

Pret curs de dans wilmark dance academy
Pret curs bachata wilmark
Pret curs kizomba wilmark
Pret curs de salsa wilmark
Pret curs de dans online

Vorbesc despre noi

televiziuni si presa romania

Ai ajuns pe această pagină

Ai cautat: cursuri de dans , cursuri de dans bachata , cursuri de dans kizomba , cursuri de dans salsa , cursuri de dans preturi , pret curs de dans bucuresti, pret cursuri de dans bucuresti , cursuri de dans online , cursuri cu wilmark , cursuri salsa , cursuri kizomba, valsul mirilor, cursuri bachata , pret cursuri wilmark