BACHATA

Sensual
Caut cursuri de dans bucuresti Scoala de dans bucuresti

Învață și Iubește Dansul Senzual la WDA

Învață arta pasiunii și a senzualității cu cursurile noastre de Bachata Sensual. Wilmark Dans Academy îți oferă o experiență de dans captivantă în lumea Bachata Senzuală.

Bachata Sensual este o formă elegantă și senzuală de dans care provine din Republica Dominicană și s-a răspândit în întreaga lume. 

cursuri de bachata sensual

Ce Oferim:

– Lecții captivante de Bachata Sensual pentru toate nivelurile, de la începători la avansați.
– Profesioniști experimentați în Bachata Sensual.
– Atmosferă prietenoasă și non-judecatore pentru a te simți confortabil să înveți și să te dezvolți.
– Oportunități de a practica și de a dansa cu alți pasionați de Bachata Sensual în evenimentele noastre.

De ce Bachata Sensual?

Bachata Sensual este cunoscută pentru mișcările sale senzuale ale șoldurilor și pentru expresia profundă a emoțiilor. Este un dans pasional și intim, care te conectează cu partenerul tău într-un mod unic.

Aducem Pasiunea În Viața Ta:

Indiferent dacă dorești să înveți Bachata Sensual pentru a impresiona la nunta ta sau pur și simplu pentru a te bucura de dans, suntem aici pentru a te ghida în această călătorie. Vom învăța mișcările de bază, tehnicile avansate și cum să comunici prin dans.

Începeți Azi:

Începeți-vă călătoria în lumea pasiunii și a senzualității cu lecțiile noastre de Bachata Sensual. Luați legătura cu noi astăzi pentru a afla mai multe și pentru a vă înscrie în cursurile noastre.”

TIPURI DE BACHATA

1. Bachata Sensual: O formă de Bachata care pune accent pe mișcări senzuale ale șoldurilor și ale corpului. Este cunoscută pentru mișcările fluide și conexiunea profundă între parteneri.

2. Bachata Dominicana: Stilul tradițional de Bachata, care se caracterizează prin mișcări simple și pasionale. Este adesea dansată la nivel local în Republica Dominicană.

3.Bachata Urbana: O variantă modernă a Bachatei care încorporează elemente de dans contemporan și urban, făcând-o mai dinamică și energică.

cantaret de bachata