AFRO DANCE

Traditional & Modern
cursuri de dans afro

Descoperă Magia Dansului Afro la Wilmark Dance Academy

La Wilmark Dance Academy, îți oferim o experiență unică în lumea dansului. Cu pasiune și dedicare, ne-am dedicat să împărtășim frumusețea și energie dansului Afro cu toți cei care doresc să învețe și să se bucure de acest stil captivant.

rihana afro dance

Ce oferim?

La Wilmark Dance Academy, oferim o gamă variată de cursuri de dans Afro pentru toate nivelurile de experiență. Indiferent dacă ești începător sau un dansator experimentat, avem ceva special pentru tine:

Cursuri de Dans Afro Autentice: Te invităm să explorezi bogăția culturii africane prin ritmurile autentice și mișcările captivante ale dansului Afro. Vei învăța tehnici fundamentale, combinații și coregrafii care îți vor permite să te conectezi cu spiritul acestui stil plin de viață.

Lecții Personalizate: Oferim lecții personalizate pentru a-ți ajuta să-ți dezvolți abilitățile de dans într-un mediu cu atenție sporită la nevoile tale individuale

Cursuri de Dans pentru Toate Vârstele: Suntem dedicați educației și diversității, așa că cursurile noastre sunt disponibile pentru toate vârstele. Împreună cu familia ta sau prietenii, poți experimenta bucuria dansului Afro la orice vârstă.

De ce Afro Dance?

Dacă te întrebi de ce ar trebui să alegi Afro dance, iată câteva motive:

Energia Contagioasă: Dansul Afro este cunoscut pentru energia sa vibrantă și ritmurile captivante care te vor face să simți o conexiune profundă cu muzica și cu tine însuți.

Explorarea Culturii Africane: Prin Afro dance, vei avea oportunitatea de a explora cultura, istoria și tradițiile Africii. Fiecare mișcare are o poveste și un înțeles special.

Antrenament și Formă Fizică: Dansul Afro este un mod minunat de a-ți menține corpul activ și de a-ți dezvolta flexibilitatea, coordonarea și forța.

Comunitate și Prietenii: La Wilmark Dance Academy, vei întâlni o comunitate de oameni pasionați de dans, cu care vei crea legături puternice și vei face prieteni noi.

Învață, explorează și dansează cu noi la Wilmark Dance Academy. Descoperă bucuria și frumusețea dansului Afro și transformă-ți pasiunea într-o experiență de neuitat. Alătură-te nouă și fii parte din această călătorie a ritmurilor africane.

pret curs dans

Stilurilor de Dans Afro:

Dansul Afro este o lume plină de diversitate stilistică, cu fiecare stil reprezentând o regiune sau cultură specifică din Africa. Unele dintre cele mai cunoscute stiluri de dans Afro includ:

Dansa Din Congo: Un dans vibrant și expresiv care folosește mișcări ale bazinului și ale șoldurilor pentru a exprima emoții profunde.

Dansa Din Senegal: Caracterizată prin mișcări fluide și elegante, această formă de dans încurajează interacțiunea socială și exprimarea creativă.

Dansul Din Camerun: Camerunul are o varietate de stiluri de dans, inclusiv Bikutsi, care este caracterizat de mișcări rapide ale șoldurilor și dansatori strălucitori care se joacă cu ritmul muzicii tradiționale.

Dansa Din Nigeria (Afrobeats): Cu mișcări rapide și energice, acest stil se bazează pe muzica Afrobeats modernă și combină elemente de dans tradițional cu influențe contemporane.

Dansa Din Ghana (Azonto): Azonto este cunoscut pentru mișcările sale ritmice și pentru faptul că folosește gesturi pentru a povesti povești sau pentru a comunica.

Dansa Din Mali (Mande): Acest stil folosește mișcări circulare ale brațelor și picioarelor pentru a exprima tradiții și povești culturale.

Pret curs de dans afro master kg

N’dombolo: N’dombolo este un stil de dans și muzică originar din Congo, dar care s-a răspândit în întreaga regiune africană. Acest stil de dans este cunoscut pentru mișcările sale rapide ale șoldurilor, în care dansatorii își pun în valoare agilitatea și flexibilitatea. Muzica N’dombolo este ritmică și antrenantă, folosind tobe și instrumente tradiționale pentru a crea un sunet vibrant.

N’dombolo a devenit un simbol al dansului african contemporan, cucerind popularitatea și aprecierea în întreaga lume. Cu mișcările sale senzuale și ritmul său contagios, N’dombolo este o expresie puternică a bucuriei și a spiritului de comunitate, și este îndrăgit atât de cei care îl practică, cât și de cei care îl privesc. Dansul N’dombolo și muzica sa energizantă continuă să reprezinte o parte importantă a diversității culturale și artistice din Africa și dincolo de hotarele ei.