28947348_1705580129491622_2428182387763219054_o

1o sfaturi pentru a deveni un dansator mai bun

10 SFATURI PENTRU A DEVENI UN DANSATOR MAI BUN

Fiecare dansator are același scop – să devine cât mai bun posibil într-un timp cât mai scurt. Desigur, practica este modalitatea numărul unu de a vă îmbunătăți abilitățile în dans.

https://cursuri-dans.ro/

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să deveniți cel mai bun dansator.

  1. Înscrie-te la o scoală de dans cu instructori calificați și echipe de performanță care participă la competiții sportive și care să iți satisfacă așteptările.
  2. Alege un stil de dans pe care îl iubești: Dacă speri să devii un dansator mai bun, trebuie să o faci în stilul de dans care rezoneaa cel mai bine cu inima ta. Când dificultatea crește, este posibil să fiți tentat să renunțați.
  3. Lucrează la postura ta: o tehnică slabă și o postură proastă iți pot inhiba progresul. Dacă un instructor îți corectează postura, ține cont de sfaturile lui, pentru a deveni un dansator mai bun.
  4. Construiește memoria musculară: Cu alte cuvinte, exersați, exersați, exersați. Cu cât faci mai mult coregrafia respectivă, cu atât corpul tău va învăța mai repede mișcările.
  5. Examinează coregrafia în afara orelor de curs: chiar dacă nu ai un loc unde să exersați complet, poți marca dansul sau chiar să treci peste coregrafia din amintiri și în acest fel, la următoarea ora de curs iți va fi mult mai ușor să repeți și să rămâi concentrat pe executarea pașilor noi.
  6. Încălzește-te în fiecare zi ; toate stilurile de dans necesită o flexibilitate excelentă pentru a atinge niveluri avansate de dificultate. Fiind flexibil, și foarte bine încălzit , de asemenea, scad șansele de a te accidenta.
  7. Lasă toate problemele la ușă: când intrați într-o sală de dans, aceasta este șansa ta de relaxare. Permite muzicii și mișcărilor corpului să te ajute să te detensionezi .
  8. Gândeste pozitiv – poți zâmbi și te poți bucura de reușitele tale , la fiecare pas; te ajuta să-ți crești încrederea de sine.
  9. Nu renunța chiar dacă sunt zile în care oboseala te acaparează și nu te poți concentra.Continuă să lucrezi cu tine și treci în revista progresele pe care le-ai făcut de când ai pornit în acesta aventură.
  10. Pornește cu idea că dansezi pentru tine și bucură-te de fiecare clipă petrecută pe ringul de dans, fie că este în sala de repetiții sau fie pe scena marilor concursuri.
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *